Arbetsdag Höst

Då är det återigen dags för lite gemensamt arbete på gården, denna gång kommer vi behöva vara ett ordentligt gäng då vi har en del arbetsuppgifter som behöver utföras.

Det kommer att bjudas på lunch, fika och vår eminenta kock Jimmy Löfstrand kommer avsluta dagen med något trevligt att äta som vanligt för alla som varit med.

Datum: 22 september
Tid: Start 10:00, Avslut cirka 15.00.
Plats: Samling vid föreningslokalen.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

BRF Ribban, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om verksamheten.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brfribban.se.

BRF Ribban förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR