Föremål i förrådsgångar

Det har kommit till styrelsen kännedom att det förekommer uppställning av föremål såsom cyklar, bildäck, madrasser mm i gångarna i förrådshus och källare. Detta är ej tillåtet och medför problem då andra boende i området får svårt att komma till och från sina förråd samt att det även ställer till problem att flytta in och ut föremål ur förråden.

Detta måste omgående upphöra och omedelbart tas bort.

Mvh Styrelsen

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

BRF Ribban, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om verksamheten.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brfribban.se.

BRF Ribban förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR