Mörkt i källaren (Fixat)

I samband med ett arbete i anslutning till källarnedgången skadades en elkabel. Det medförde att delar av källarens belysning nu inte fungerar. Elektriker kommer så snart som möjligt att åtgärda problemet.


2017-10-26 (uppdatering):

Elen tillfälligt fixad. Den skadade kabeln kommer dock behövas bytas ut helt men tills vidare är belysningsfunktionen i källaren fixad.

Mvh Styrelsen

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

BRF Ribban, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om verksamheten.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brfribban.se.

BRF Ribban förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR