Onlinebokning av tvättstuga åter i full drift.

I samband med att ComHem kopplade bort oss från sitt nät ”som tidigare rapporterats om” tappade vi också kontakten med vårt system för bokning av tvättstugorna mm. Nu är som bekant ComHem nätet sedan en tid åter i drift och nu har vi även fått ordning på systemet som styr tvättstugor. Detta innebär att man nu åter kan boka tvättstugorna online.

Har ni inte inloggningsuppgifter till onlinebokningen skicka oss ett mail: info@brfribban.se

Mvh Styrelsen

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

BRF Ribban, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om verksamheten.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brfribban.se.

BRF Ribban förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR