BRF Ribbans nya webbsida går nu live

BRF Ribban lanserar nu sin nya webbsida som vi tillsammans med webbyrån Pigment tagit fram då vår förra webbsida saknade möjligheterna att utvecklas som vi i BRF Ribbans styrelse önskade. Du som användare kommer att hitta många intressanta och nyttiga funktioner samt all den information som du hittade på den gamla hemsidan samt mycket mer.

Du kan nu även boka föreningslokalen samt tvättstugorna via webbsidan.

 

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

BRF Ribban, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om verksamheten.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brfribban.se.

BRF Ribban förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR