Städ-/arbetsdag höst 2019

Då var det dags igen! Den 28 september kl.10-15 träffas vi för en trevlig höstdag, där vi gemensamt ska göra lite extra på vår gård och parkering som inte görs i vanliga fall. Vi ses vid lokalen kl. 11 och kommer överens om arbetsområdena.

För dig som vill vara med men inte orkar så mycket, så finns det lättare saker att göra. Eller varför inte komma ut och umgås och ta en fika? Det kommer att finnas fika med bröd på förmiddagen, sedan på eftermiddagen grillas det hamburgare.

Vi hoppas vi ses då och att vädret är med oss. Varmt välkomna!

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

BRF Ribban, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om verksamheten.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brfribban.se.

BRF Ribban förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR