Trädgårdskompost

Nu finns det en trädgårdskompost inom vårt bostadsområde. Den finns bakom berget vid stora lekparken. Går man nedför backen mot nedre delen av vårt område så finns det en skylt som visar vägen.

Det är endast en trädgårdskompost för finfördelat trädgårdsavfall, krukväxter och gammal krukjord. Ogräs, sjuka växter, stenar, stora grenar och hushållsavfall får inte läggas i komposten.

Vi ser fram emot ett gemensamt ansvar för att anläggningen används på rätt sätt. Om det visar sig att den missköts kommer den att tas bort.

Har ni några funderingar eller frågor om komposten så får ni höra av er till Bosse eller Lena Zetterberg, Backluravägen 119.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

BRF Ribban, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om verksamheten.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brfribban.se.

BRF Ribban förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR