Tvättstugan bokningsbar igen f o m 12/9

Från och med imorgon torsdag, 12/9, är båda tvättstugorna i drift igen efter renoveringen. Det har varit en lång avstängning men nu är avloppen fixat, till och med tidigare än planerat! Dessutom har vi fått jättefint genomgående nytt klinkergolv. Alla tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp får användas som vanligt igen. Vi ber bara om att inte använda kallmanglarna än så länge, då det ska bytas duk på dessa.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

BRF Ribban, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om verksamheten.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brfribban.se.

BRF Ribban förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR