Välkommen till BRF Ribban

Om BRF Ribban

BRF Ribban är ett barnvänligt bostadsrättsområde med 83 lägenheter med närhet till affärer, badplatser, skog och härliga miljöer och endast ett stenkast från havet i det vackra Nynäshamn.

Vårt bostadsområde

Brf Ribban är beläget på den norra sidan av Nynäshamns tätort insprängt mellan den närbelägna skogen och övriga bostadsområden. Här finns goda möjligheter för ett trivsamt boende då det i området finns tillgång till både dartklubb och bastu samt trevliga lekområden för barnen. Ett par gånger om året arrangeras även gemensamma aktiviteter såsom kräftskiva och julpyssel.

Bakgrund

Brf Ribban´s fastigheter var tidigare en del av hyresbeståndet i det kommunalägda bostadsbolaget Nynäshamnsbostäder där det sedan lång tid tillbaka funnits ett intresse att ombilda till bostadsrätter. Bostadsrättsföreningen bildades redan under första halvan av 2000-talet och man arbetade under en tid intensivt med att få till en ombildning. Tyvärr var inte dåvarande ägaren inte intresserad sälja vid den tidpunkten. 2012 intensifierades arbetet med att få till en ombildning igen då Nynäshamnsbostäder ville sälja av delar av sitt fastighetsbestånd. Efter en hel del turer fram och tillbaka så genomfördes slutligen ombildningen den 3 November 2014. Redan från start hade föreningen en hög anslutningsgrad då många var intresserade av att bli bostadsrättsinnehavare samtidigt som man värnade mycket om områdets integritet.

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

BRF Ribban, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om verksamheten.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brfribban.se.

BRF Ribban förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR