Våra förvaltare

För att driften av ett bostadsrättsområde i Brf Ribban´s storlek ska fungera smidigt behöver man engagerade förvaltare. Det ligger både mycket administrativt arbete såväl som ”hands-on” arbete på plats för att allt skall fungera optimalt.  

Driftförvaltning – Driftia Förvaltning AB

Vi har funnits på Stockholmsmarknaden sedan 1993 då vi i den nuvarande ägarkonstellationen beslutade att lämna våra anställningar för att satsa på ett eget serviceföretag. Våra kunder är i huvudsak bostadsrättsföreningar i varierande storlekar i hela Stockholmsområdet. Vi sköter även om ett flertal hyres- och kommersiella fastigheter åt både större bostadsbolag och privata värdar.

Vår affärsidé och löfte

– Att utföra fackmannamässig fastighetsservice genom att vidta rätt åtgärd vid rätt tillfälle och till rätt pris.
– Att serva och behandla våra kunder med respekt, och förstå ert behov av insats trots att ni alla äger fastigheter av varierande typ och storlek.
– Att hitta rätt omfattning på insatserna för varje enskild fastighet och utföra vårt arbete inom överenskommen budget och prissättning.

Fastighetsjour, service dygnet runt, året runt

Som kund till oss har du alltid tillgång till vår fastighetsjour som drivs i egen regi och som är aktiv dygnet runt, året runt. Du får alltid tala direkt med tjänstgörande jourmontör som har jouren vid aktuellt tillfälle, det kan lösa många problem och frågeställningar utan att det behöver leda till en utryckning.

Mejladress: info@driftia.se
Phone: 08-744 44 33

Ekonomisk förvaltning – HSB Södertörn

HSB är en kooperativ demokratisk idéburen organisation som ägs av våra medlemmar. Tillsammans med våra 26 regionala HSB-föreningar, 4 000 bostadsrättsföreningar och nära 660 000 medlemmar utgör vi en stark kraft för att bidra till en hållbar utveckling i samhället.

HSB Södertörn förvaltar såväl bostäder som kommersiella lokaler åt bostadsrättsföreningar, samfälligheter, allmännyttiga fastighetsbolag och privata fastighetsägare.
HSB Södertörn har verksamhet i Huddinge, Botkyrka och Nynäshamns kommuner, samt Region Gotland. Vi bildades 1995 genom en sammanslagning av HSB-föreningarna Huddinge-Botkyrka och Nynäshamn. Vi arbetar aktivt med vår medlemsverksamhet som är navet inom HSB och idag har HSB Södertörn cirka 22 000 medlemmar.

Den 1:a april 2020 har HSB Södertörn tagit över Brf Ribbans ekonomiska förvaltning. När det är ordning på siffrorna blir det lättare att få överblick och att skapa en trygg boendemiljö för alla medlemmar i er förening. Vi hjälper till med allt som rör ekonomin i er bostadsrättsförening och utifrån era behov anpassas och skräddarsys samarbetet. Våra ekonomer servar er med ekonomiska, finansiella och administrativa tjänster.

HSB Södertörn erbjuder tjänster inom alla delar av ekonomi för bostadsrättsföreningar. Vi hjälper er bland annat med löpande ekonomisk förvaltning, ekonomisk rådgivning, lån och placeringar och årsbudget och bokslut.

Mailadress: info.sodertorn@hsb.se
Phone: 08-608 68 00 (mån-fre 09:00-12:00, torsdagar även 16:00-18:00)

Snöröjning – Ösmo-Nynäs LBC

Engagerade Entreprenörer
Lastbilscentralen ägs av engagerade entreprenörer, som bor och verkar i Nynäshamnstrakten. Vår ambition är att i alla lägen vara den naturliga samarbetspartnern för dig som kund. Närheten till vår lokala marknad gör att vi kan minska miljöbelastningen och vara snabbt på plats med bästa tänkbara service som följd.

Vår affärsidé
Nynäs Ösmo LastbilscenNynäs Ösmo Lastbilscentral AB är ett serviceföretag inom mark, transport och anläggning, som på den lokala marknaden erbjuder grus och krossprodukter, återvinning, transport- och maskintjänster till privata, offentliga och företagskunder. Fokus på miljö, kvalitet och service genomsyrar vårt arbete.

Vår vision
Nynäs Ösmo Lastbilscentral AB skall genom ständig utveckling tillsammans med kunder, samarbetspartners och medarbetare vara det lokalt bästa företaget inom vår bransch.

Mailadress: info@nyoslbc.se
Phone: 08-520 111 30

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

BRF Ribban, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om verksamheten.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brfribban.se.

BRF Ribban förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR