Tidsplan för fasadrenovering

Hej,

Tidsplan och husnummer för etapp 1 gällande fasadrenovering finns under dokument-”Tidsplan fasadrenovering etapp 1”.
Där finns även info från Malmsten som är entreprenören om vad man som bostadsrättsinnehavare behöver göra.

  1. Flytta undan alla lösa föremål från fram & baksidor samt gavlar och balkonger.
  2. Demontera samtliga markiser inkl. tillhörande plåtar (detta för att  komma nära med ställning samt komma åt och måla bakom)
  3. Beskär alla växter som är närmare än 2 meter från fasaden.
  4. Tag bort trallvirke som ligger ovan fasad med ca. 30 cm. (detta för att vi skall komma åt och måla fasadens ändträ)
  5. Vi kommer även att behöva använda era vattenutkast.
  6. Originalskärmarna mellan uteplatserna är de som kommer renoveras/målas. Egna uppsättningar av plast och glas samt och annat som är mot fasad måste tas bort innan arbetet påbörjas.
  7. Det som inte tas bort och som hindrar fasadrenoveringen/målningen får den enskilde medlemmen själv bekosta. Föreningen står inte för kostnaden. Om entreprenören måste ta bort så kommer medlemmen att bli fakturerad kostnaden.

Allt gott och ha en fortsatt fin sommar!

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

BRF Ribban, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om verksamheten.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brfribban.se.

BRF Ribban förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR