Varnar för säljare från Allento går runt i området

Säljare som uppger sig komma från företaget ALLENTO som tidigare hette Canal Digital går just nu i vårt område och knackar dörr för att vilja sälja sina digitala lösningar med bredband och TV. För att lättare lyckas sälja använder dem sig av fulknep genom att berätta att det är Styrelsen som gett detta företag uppdrag för det MEN så är alltså inte fallet. Vi i styrelsen har INTE godkänt något och heller inte ens pratat om detta.

Ha en fin kväll!
Mvh Styrelsen

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER (GDPR)

BRF Ribban, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar om verksamheten.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brfribban.se.

BRF Ribban förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR